Kabouterroute

Een wandelroute door Groenlo van ongeveer 3 km. In de route kun je ruim 25 handgemaakte kabouterdeurtjes ontdekken en kom je op mooie plekjes die voor inwoners en toeristen soms nog onbekend zijn. Bij 15 van de deurtjes hoort ook een gedichtje over de kabouter die daar woont. Deze gedichtjes staan, met andere verhaaltjes, kleurplaatjes en de kaart van de wandelroute, in het geïllustreerde kinderboekje Kabouters&Vuurvliegjes.

Het boekje is te koop voor 4,50 bij de VVV Lichtenvoorde, VVV Groenlo, Bruna in Groenlo en Restaurant Wissink (ook op zondag open).

Wissink heeft ook leuke kabouterproducten te koop in de bakkerij. Ook op het menu in het restaurant en de ijssalon staan kaboutergerechten. Ook restaurant Frederik Hendrik op de Markt heeft een leuke kabouteractie.

Meer informatie over de route vind je op www.kabouterroute.nl en via facebook.com/kabouterroute.  Je leuke foto’s tijdens de wandeling kun je ook delen via instagram @kabouterroute.nl

P.S. Kijk ook even bij de kabouterpaskamertjes in de etalage van Tesli Kindermode in de Beltrumsestraat of bij de basisscholen en kinderdagverblijven in Groenlo. Ook daar wonen allemaal kaboutertjes….

Kabouterroute
Kevelderstraat 1
7141 BE Groenlo

T: 0544 461 247
E: info@kabouterroute.nl
I: www.kabouterroute.nl