Camping Kom-Es-An

Tussen het mooie groen van de achterhoek vindt u Camping Kom-Es-An, een moderne en kindvriendelijke camping voor jong en oud.  De camping heeft vier, ruim opgezette, kampeervelden voor uw eigen kampeermiddel. Twee velden zijn voorzien van een speeltuin in het midden. Zo kunt u de kinderen vanaf u kampeerplaats in het vizier houden. Alle kampeerplaatsen beschikken over een eigen elektra en wateraansluiting en centraal voor alle velden staat het moderne sanitairgebouw. Beschikt u niet over uw eigen kampeermiddel? Geen probleem, wij verhuren ook stacaravans, comforthutten en trekkershutten.

Naast de vele speeltoestellen, de airtrampoline en het buitenzwembad (geopend vanaf het Hemelvaartweekend tot eind augustus), is er in de schoolvakanties ook een animatieteam aanwezig. Zelfs het populaire Koen Kampioen pad is vanaf deze camping te lopen.

In de nabije omgeving vindt u de gezellige dorpjes Hengelo, Vorden en Zelhem. Ook het doolhof en het klimbos in Ruurlo zijn aanraders om met de kinderen heen te gaan.

 

Camping Kom-Es-An
Handwijzersdijk 4
7255 MJ Hengelo gld

T: 0575 – 467242
E: informatie@kom-es-an.nl
I: www.kom-es-an.nl