Boerderijcamping De Blökke

Boerderijcamping De Blökke ligt in De Heurne vlakbij Dinxperlo aan de Duitse grens. Onze camping heeft mooie ruime plaatsen voorzien van stroom en internet. Ook zijn er goede sanitaire voorzieningen en er zijn babybadjes en kinderstoelen aanwezig.

Wij beschikken over een recreatieruimte waar de kinderen zich prima kunnen vermaken met oa poppenkast, sjoelbak, verkleedkleren of gewoon lekker lezen. Verder zijn er een grote zandbult, trampolines, skelters, tafeltennistafel, schommels en een glijbaan. Eén keer per week is er broodjes bakken en we verzorgen rondritjes met de huifwagen naar  de klompenfabriek, molen of naar en varkensbedrijf.

En dan is er ook nog onze boerderij! Wat is er nog leuker voor een kind om te zien waar de melk vandaan komt, een kalfje de fles geven, koeien uit de wei halen, of een ritje op de tractor. Of onze pony’s Beauty en Lady te verzorgen en op te rijden. Er is ook nog een hooischuur en ballenbak waar de kinderen fijn kunnen spelen.

Wilt u even van de camping af dan zijn er in de omgeving ook genoeg leuke speeltuinen, musea en zwembaden. Kortom er is genoeg te doen! U bent van harte welkom.

Boerderijcamping De Blökke
Spekkendijk 41
7095 CE De Heurne

T: 0315-651305
E: tegrotenhuis@hetnet.nl
I: www.deblokke.nl