Avonturenpark Sevink Molen

Avonturenpark

Trampolines, een klimkasteel, elektrische scooters, een glijbaan, klimnetten, een authentieke draaimolen er is echt van alles te doen! En wat willen wij graag dat kinderen leren spelen met elkaar en dat in hun eigen belevingswereld. Door de grote zandbak met fossielen en reuze bouwblokken geven we kinderen de ruimte om hun fantasie de vrij loop te laten!

De kinderen kunnen in het Avonturenpark met behulp van de schatkaart in de zandbak graven naar ducaten. Als je ducaten gevonden hebt, mag je in onze ducatenkast een leuk cadeautje uitzoeken. Als afsluiting kun je heerlijk pannenkoek* eten of samen met je ouders gaan grillen* aan je eigen tafel.

Speeltuin

Lekker buiten spelen? Dan kan ook in onze gezellige speeltuin. We hebben een mooie zandbak waar met modder kan worden gespeeld, skelters om op rond te crossen, draaimolens, schommels, een glijbaan en luchtkussens om flink op te springen.

Als het heel mooi weer is kun je zelfs afkoelen in het Hilgelo, het nabij gelegen water is perfect om op een warme zomerdag te genieten van een frisse duik.

Komen jullie deze zomer een ijsje bij ons eten?

*Ook voor kinderen met een dieet/allergie kunnen wij een passende oplossing bieden.

Avonturenpark Sevink Molen
Meddoseweg 40
7104AA Winterswijk

T: 0543 513229
E: info@sevinkmolen.nl
I: www.sevinkmolen.nl