Innovatiecentrum ICER

ICER op het DRU-industriepark, wat is dat? In ICER kun je kennis maken met oude en nieuwe technieken. Kom kennismaken met smeden of emailleren en leer zelf, of met hulp van onze medewerkers,  van alles over de geschiedenis van het DRU-industriepark.

Wil je ook nog nieuwe technieken onder de knie krijgen? Dan ben je van harte welkom in ons FabLab. We maken je wegwijs in het 3D tekenen en je kunt je ontwerp ook nog uitprinten.

In ICER is het ook mogelijk om kennis te maken met robotica en virtual reality. Het programmeren van een robot: hoe werkt dat? En dan kun je  tenslotte nog een virtual reality game spelen die speciaal ontworpen is voor ICER!

Tussendoor kan er een lekker kopje koffie of thee gedronken worden in onze koffiecorner.

Praktische informatie:

Virtual reality en leren over de geschiedenis kan tijden de openingstijden. Het FabLab heeft een open inloop op vrijdag- en zaterdagmiddag. Anders op afspraak. Workshops gaan op reservering. De robotica workshops zijn voor kinderen van 8-14 jaar, maar Virtual Reality, FabLab, emailleren, smeden, leren over de historie, zijn ook voor oudere kinderen erg leuk (incl volwassenen).

Voor meer informatie: ga naar www.icer.nl of de Facebookpagina.

Innovatiecentrum ICER
Hutteweg 32
7070 AB Ulft

T: 0315 - 820 280
E: info@icer.eu​
I: www.icer.nl