Belevingspark CactusOase

Beleef samen of alleen een fantastisch dagje uit in de CactusOase.

Omgeven door duizenden, bijzondere en kleurrijke cactussen e.a. planten, slingeren rolstoeltoegankelijke paden zich door een grote overdekte zandvlakte.

Historisch boerenleven en een ouderwets schoollokaal roepen dierbare herinneringen op. Geniet van het gezang en geklets van de bontgekleurde vogels. De Desert Express en Thomastrein rijden door een Mexicaans rotslandschap van 400 m². Ontdek het geheim van de Cactuspiramide.

De wereldberoemde kunstenaar Jeroen Vogtschmidt laat u kennismaken met het leven van de Noord-Amerikaanse indianen. Dit doet hij d.m.v. zijn gedetailleerde, kleurvolle indianenschilderijen in de permanente expositie Indian Art Gallery. Naast een puzzelroute vermaken de kinderen zich opperbest in de Kindertuin met o.a. zandbak, tipi en saloon. Een terras, vijver met vissen en enkele ondeugende pony’s maken dat het buiten ook gezellig is. Kortom: leuk en leerzaam voor jong en oud, zowel bij goed als bij slecht weer.

Openingstijden: Hele jaar open. Maandag t/m vrijdag van 9.00 – 17.00 uur. Zaterdag en zondag van 10.00 – 17.00 uur. In de wintertijd in het weekend alleen op afspraak.

Belevingspark CactusOase
Jongermanssteeg 6
7261 KA Ruurlo

T: 0573-451817
E: info@cactusoase.nl
I: www.cactusoase.nl